Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2 3 4 5 6  
  7 8 9 10 11 12 13  
  14 15 16 17 18 19 20  
  21 22 23 24 25 26 27  
  28 29 30    
Neo aikavaraus

 

POIKKEUSTOIMIEN JATKUMINEN HARJOITTELUN OSALTA
Ke 13.05.2020 klo 08:30

SB Naantalin hallitus on 12.5.2020 päättänyt poikkeustoimien jatkamisesta joukkueiden harjoittelussa korona-tilanteesta johtuen.

Valtioneuvosto on kertonut, että ulkoharrastuspaikat avataan 14.5. alkaen kokoontumisrajoituksia noudattaen ja urheilukilpailut ja -sarjat voidaan käynnistää 1.6. alkaen erityisjärjestelyin. SB Naantali noudattaa asiassa Valtioneuvoston määräyksiä ja Suomen Salibandyliiton tarkentavia ohjeita. Liiton ohjeet löytyvät tämän viestin lopusta.

Salibandyliiton ohjeistuksen pääkohdat:

– 31.5 saakka on voimassa 10 hengen kokoontumisrajoite. 1.6 alkaen voidaan aloittaa sisäharjoittelu sillä hetkellä olevien ohjeiden ja suositusten mukaisesti.
– Kaikki pienryhmätoimintaan osallistuvat tapahtumiin vapaaehtoisesti ja omalla vastuulla. Erityisen tärkeätä on huomioida lasten perheet ja tiedottaa heidän huoltajilleen, jotta emme altista ketään riskiryhmään kuuluvaa henkilöä.
– Ohjatussa toiminnassa on maksimissaan 10 henkilöä. Jos ryhmän toimivuus vaatii, niin tulisi varmistaa, että on kaksi valmentajaa (1 valmentaja + 4 pelaajaa).
– Ulkoliikunnassa huomioimme annetut turvavälit (2 m) eikä altisteta pelaajia lähikontakteihin.

Salibandyliiton ohjeiden ja määräyksien lisäksi SB Naantali on päättänyt seuraavista rajoituksista ja ohjeista:

-Yhteisharjoittelun voivat halutessaan aloittaa A-C -juniori-ikäiset joukkueet sekä aikuisjoukkueet. Alle C-ikäiset eivät vielä toukokuussa kokoonnu yhteisharjoituksiin. Alle C-ikäiset voivat aloittaa harjoittelun kesäkuun alussa noudattaen silloin voimassa olevia ohjeita ja määräyksiä. SB Naantali tulee päivittämään nämä ohjeet 29.5.
-Kun ulkoliikuntapaikat avataan urheilutoimintaan, on odotettavissa, että useampi urheiluseura järjestää vastaavanlaista toimintaa. Eli huomioidaan muut liikuntapaikkojen käyttäjät.
-Harjoituksien ryhmäkoko: maksimissaan kuuden pelaajan ja 2-3 valmentajan ryhmissä.
-Päivitämme ohjeistuksen kesäkuun ja jatkon osalta toukokuun lopulla 29.5.2020

Tarkentavat kysymykset esitetään puheenjohtajalle: Ville Vuorio, puheenjohtaja@sbnaantali.fiSalibandyliitto on koostanut voimassa olevat ohjeet ja määräykset, joiden avulla seurat voivat aloittaa ulkona tapahtuvaa pienryhmäharjoittelua.

Valtioneuvosto kertoi maanantai-iltana (4.5.2020) uusista säännöistä ja ohjeistuksista koronapandemian aiheuttaman poikkeustilanteen aikana. Linjauksissa sivuttiin myös liikunta- ja urheiluharrastuksia. Valtioneuvosto ohjeisti, että ulkoharrastuspaikat avataan 14.5. alkaen kokoontumisrajoituksia noudattaen ja urheilukilpailut ja -sarjat voidaan käynnistää 1.6. alkaen erityisjärjestelyin.

Salibandyliitto on kerännyt oheen voimassa olevia ohjeita ja määräyksiä, joiden avulla salibandyseurat voivat aloittaa ulkona tapahtuvaa pienryhmäharjoittelua.

Noudatamme edelleen ja aina ensisijaisesti valtioneuvoston antamia ohjeita ja suosituksia. Viimeisimmät ohjeet ja suositukset löytyvät valtioneuvosto.fi-sivustolla maanantai-iltana julkaistusta uutisesta: Hallitus linjasi suunnitelmasta koronakriisin hallinnan hybridistrategiaksi ja rajoitusten vaiheittaisesta purkamisesta.

Olympiakomitea päivitti omaa seuratoimintaa koskevaa ohjeistustaan niin ikään maanantai-iltana: Ajankohtaista tietoa koronavirustilanteen vaikutuksesta urheiluun.

Salibandyliitto korostaa aina ja kaikessa jokaisen vastuullista toimintaa: emme ole vastuussa vain itsestämme, olemme vastuussa myös muista lähellämme olevistasi ihmisistä.

Haluamme myös muistuttaa, että seuratoiminnalla on tärkeä merkitys osalle perheistä ja lasten ja nuorten fyysisen aktiivisuuden ja psykososiaalisen hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Tästä lisää tietoa thl.fi-sivuston uutisessa: Koronaepidemialla kauaskantoiset vaikutukset ihmisten hyvinvointiin ja sosiaali- ja terveyspalveluihin.

Jos seurat haluavat käynnistää ulkona tapahtuvaa pienryhmäharjoittelua, niin on ehdottoman tärkeätä noudattaa edellä mainittuja valtioneuvoston ja Olympiakomitean ohjeita ja suosituksia. Alla olevaan listaan on kerätty tärkeimmät huomioitavat asiat:

– 31.5 saakka on voimassa 10 hengen kokoontumisrajoite. 1.6 alkaen voidaan aloittaa sisäharjoittelu sillä hetkellä olevien ohjeiden ja suositusten mukaisesti.
– Kukaan ei saa harjoitella sairaana tai jos kuuluu tunnustettuihin riskiryhmiin. Jos tunnet, että sinulla on hengitystieinfektionoireita, niin toimi THL:n ohjeiden mukaisesti: Ohjeet koronavirustaudin COVID-19 kotihoitoon.
– Kaikki pienryhmätoimintaan osallistuvat tapahtumiin vapaaehtoisesti ja omalla vastuulla. Erityisen tärkeätä on huomioida lasten perheet ja tiedottaa heidän huoltajilleen, jotta emme altista ketään riskiryhmää kuuluvaa henkilöä.
– Ohjatussa toiminnassa on maksimissaan 10 henkilöä. Jos ryhmän toimivuus vaatii, niin tulisi varmistaa, että on kaksi valmentajaa (1 valmentaja + 4 pelaajaa).
– Ulkoliikunnassa huomioimme annetut turvavälit (2 m) eikä altisteta pelaajia lähikontakteihin.
– Pienryhmäharjoituksia järjestetään vain sen ikäisille tai tasoisille pelaajille, jotka pystyvät noudattamaan etäisyyssääntöä sekä kaikkia muita terveyden kannalta tärkeitä ohjeita koko tapahtuman ajan.
– Harjoitukset pyritään pitämään samoilla pienryhmillä.
– Osallistujat eivät käytä yhteisiä pukuhuone- tai muita sosiaalitiloja, vaan harjoituksiin saavutaan harjoitusvarustuksessa. Harjoituksiin kulkemisessa huomioidaan lähikontaktien välttäminen.
– Kädet tulee pestä/desinfioida ennen ja jälkeen harjoituksen.
– Mikäli harjoituksissa tarvitaan välineistöä (kartiot, aidat yms.) niitä tulee käsitellä vain yhden valmentajan.
– Mahdollisuuksien mukaan osallistujien tulee tankata nestettä ennen harjoitusta, jotta juomapulloa ei välttämättä tarvita. Jos juomapullo on välttämätön, niin jokaisella harjoitukseen osallistuvalla tulee olla oma juomapullo. Toisten pullosta juominen on ehdottomasti kielletty.
– Yskiminen/aivastaminen tulee suorittaa hihaan/paidan sisään.
Niistämistä, yskimistä, aivastamista tai sylkemistä tulee välttää harjoituksen aikana.
Niistäminen tapahtuu nenäliinaan, joka tämän jälkeen viedään mahdollisuuksien mukaan jäteastiaan ja kädet pyritään desinfioimaan mahdollisimman –nopeasti.
– Ohjeet tulee käydä ryhmän kanssa läpi etukäteen.

Yllä koostettu tilannekatsaus koskee toukokuun aikaista toimintaa ja harjoittelua. Kesäkuun ja jatkon osalta päivitämme tilannetta, kun saamme tarvittavia täsmennyksiä valtiovallan suunnalta. Seuraamme tilannetta päivittäin.


Ville Vuorio
Puheenjohtaja

Takaisin

Tuloksia
19.09 Ruoska - M1 6-7
12.09 Blackbirds - P-08 6-6
12.09 Tiikerit - P-08 8-8
12.09 P-08 - SB Vantaa 8-8
07.09 TD - TPS 4-1
07.09 TD - PöU 3-2
07.09 TD - SBS Wirmo 3-3
07.09 TD - UHV Bulls/Kapa 1-2
06.09 TPS - P-08 5-2
06.09 Nokian KRP - P-08 4-5
06.09 SC Urbans - P-08 3-4
05.09 P-08 - ÅIF Devils 5-1
05.09 Blackbirds - P-08 1-4
05.09 P-08 - Nokian KRP 1-1
19.08 SBS Masku C1 - PB 4-5
08.03 Keiky - PD 13-1
08.03 SBS Masku - P-08 7-6
08.03 SBS Lieto - PD 7-9
08.03 PD - TPS Musta 6-4
08.03 SBS Lieto 3 - M1 2-4
Yhteistyössä

Osuuspankki

Minihinta

Liedon Säästöpankki

Turun Osuuskauppa

Vakka-Suomen Sanomat

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy