13.00
P21 (2001-2003), P21 Länsirannikko 2. divisioona

SB Naantali - SB Hirvensalo  7 - 3

Oripään LH

Turnauksen ensimmäisessä pelissä vastaan asettui SB Hirvensalo. Ennakkoon oli tiedossa, että SBH on kokonaisuutena meitä astetta heikompi vaikka SBH:n kokoonpanossa on muutama kovempi pelaajakin.

Peli lähti liikkeelle meidän nuottien mukaisesti vaikka vastustaja ensimmäisen maalin tekikin. Lukuisista maalipaikoista huolimatta palloa ei saatu millään häkkiin ja tasoitus nähtiin vasta erän loppupuolella ylivoimalla.

Toinen erä oli edelleen meidän selkeää hallintaa ja vihdoin se alkoi tuottaa maalejakin. Toisen erän jälkeen tilanne 3-1.

Kolmannessa erässä sama maalin tekemisen tuska jatkui. Lukuisista avopaikoistakaan palloa ei saatu maaliin. Vaikea peli myös meidän veskarille, kun torjuttavaa tuli niin harvakseltaan. Suvereenista pallollisesta hallinnasta huolimatta maalit jäivät tilanteisiin nähden vähiin ja peli päättyi lukemiin 7-3.