Miehet, M2D LR 2021-2022

UHV Bulls - SB Naantali   3 - 7

Vehmaan liikuntahalli

UHV Bulls - SB Naantali 3 - 7

Vehmaalta kotiin tuomisiksi kolme pistettä. Edari haki 3-7 voiton perjantain myöhäisillan kamppailusta. Edarilta hylättiin muutama maali ja ottelu oli muutenkin kohtuu tapahtumarikas. Ottelun hahmo oli joukkueen uusin vahvistus Juhani Niemi. Jukke pelasi heti ekassa matsissa loistavasti ja saa purkaa matsin sanoiksi.

Hieno voitto joukkeelta! Ja tosiaan joukkueena. Kiva ensimmäinen peli itselle. En vielä hirveästi tunne porukkaa, mutta oli kypsää pelaamista. Joka kenttä piti palloa maltilla ja sai tuloksia aikaan. Ensimmäinen erä oli molemmilta joukkueilta aika varovaista ja vaikka vastustaja meni 2-0 johtoon, niin saatiin hienosti rivit kasaan. Toiseen ja kolmanteen erään peli hieman aukeni ja oli rohkeampaa pelaamista molemmilta. Meillä oli hyvä rytmi koko pelin ajan ja pallolla parannettiin koko pelin ajan. Tälläisen pelin jälkeen on erittäin hyvä lähteä kohti seuraavia koitoksia.

Juhani Niemi #24

?????? Juhani Niemi

???? Väinö Pirkkama

?? Ville Suominen

Edustuksen ottelut jatkuu ensi viikon lauantaina 4.12 kun Maijamäkeen saapuu Säkylän Karhukopla.