SB Naantali - FBC Turku 2  6 - 3

Maijamäen liikuntahalli

BeeCee 2 kaatui tehottomuudesta huolimatta

SB Naantali - FBC Turku 2 6 - 3

Edustus kaataa FBC Turun junioripitoisen ja ilman divarivahvistuksia pelanneen kakkosjoukkueen (@fbcturkuakatemia) loppulukemin 6-3, vaikka paikkoja lisämaaleihin oli enemmänkin.

Ottelun parhaaksi valittu maalivahti Ville Suominen haastattelussa pelin jälkeen:

Pitkän odotuksen jälkeen oli aivan mahtavaa päästä jälleen pelaamaan - ja vielä Maijamäen legendaariselle parketille🥳. Rajoitusten poistuttua oli hienoa nähdä myös runsaslukuinen yleisö paikalla🙌.

Lähdettiin hakemaan kauden ekaa voittoa Naantalissa ja sehän sieltä irtosi loistavalla joukkuepelillä enkä itsekään aivan vihkoon pelannut. Oli kiva huomata, että taidot ovat tallella tauosta huolimatta. Muutaman todellisen game saverinkin pääsin pelissä tekemään. 🦦

Pelin alku oli todella jännittynyttä ja ehkä jopa hieman varovaisuutta oli havaittavissa. Kakkoserässä maalihanat avattiin mutta peli oli edelleen tasaista. Vasta viimeisessä erässä saimme tehtyä hieman kaulaa Beeceehen ja se myös piti loppuun asti. Paikkoja meillä olisi ollut jo toisessa erässä lyödä pallo useampaan otteseen vastustajan maaliin.

Kiva lähteä hyvällä fiiliksellä kovatahtiseen pelikevääseen! Jo viikon päästä tärähtää taas👊!!