Naiset, N2D

SBS Wirmo - SB Naantali

Hani-halli

Naantali voitti 2. finaalin

joukkue teki mitä pakko oli ja selvä 6-1 voitto joten 15 min. jatko-ottelu alkamassa…

Ottelun ensimmäisen erän alkuun Wirmo livahti maalin johtoon, mutta siitä alkoi hyvin päivään latautuneen edustuksen näytös. Ensi Jasmin jasu Ruusola 1-1 sen jälkeen Micaela mikke Sirola 1-2 ja 1-3. Toiseen erään vielä Jasu 1-4 ja kaikissa neljässä Naantalin maalissa syöttäjänä Ida Mäkinen!!

Ennen kaikkea Naantalin peli oli tänään erittäin kypsää ja laadukasta. Puolustuspeli oli aivan eri tasolla mitä maanantain tappio finaalissa, myös joukkueeseen N kahdesta nostettu Olivia Saurama pelasi erittäin vahvasti ja maalinsuulla Paula Partinen torjui Wirmon yritykset ellei pakisto ollut niitä jo blokannut aiemmin pois.

Myös alivoima pelattiin hyvin ja kun kolmannessa vielä kun Pia piiu Vainio Amelia ame Alanteen syötöstä ja Jasu jälleen Idan syötöstä viimeistelivät 1-6 loppulukemiksi oli peli selvästi meidän ja jatko-ottelu edessä iltaan!