28
LOK
15.00
Miehet, Suomi-sarja

SB Naantali - Classic united  1 - 8

Leaf Areena

Laadukas Classic vei juhlapisteet

Pisteet matkasivat Tampereelle.❌

Edari kärsii tappion juhlaottelussa Classic Unitedille, luvuin 1-8. Luvuista huolimatta tänään pelattu ottelu oli hyvin tasainen taisto, jossa Edarin Akilleen kantapääksi koitui tehottomuus. Edari haluaa kiittää kaikkia paikalle saapuneita, Forsporttia sekä etenkin P9-poikia tämän päivän mahdollistamisesta. 👊🏼

Päivän SalibandyTV:n lähetys jouduttiin myös perumaan aivan viimetipassa, koska kyseisen palvelun kantovoima loppui kesken suuren ottelumäärän vuoksi. 😶🌫️

Ottelunjälkeisessä mediatilaisuudessa haastateltavaksi naarattu Valtteri Tähtinen perkasi ottelua seuraavasti:🗣

🎤Mitkä mietteet pelistä?

💬Oli kyllä ikävä tappio. Oltiin mun mielestä koko pelin ihan hyvin mukana, mutta vastustaja käytti omat maalipaikkansa tehokkaasti, kun me taas ei saatu palloa mitenkään maaliin. Oli kuitenkin hyvä meininki pelissä ja omille junnuille iso kiitos hyvästä kannustuksesta!

🎤Pelit jatkuvat torstaina Tampereella. Jos käännetään katseet jo sinne, niin mitä mukaan viemistä tästä ottelusta on seuraavaan?

💬Jos samanlaisella peli-innolla lähdetään Tampereelle ja saadaan vielä pallot maaliin niin kyllä sieltä voitto tarttuu mukaan!

Edarin pelit jatkuvat ensiviikon torstaina 2.11., kun se matkustaa Nokian KrP:n akatemian vieraaksi Raholan liikuntahallille.

Aurinkoiset

☀️☀️☀️ Alvar Vilén

☀️☀️ Juuso Valli

☀️Olli Kokkola

📸Janne Huuhtanen