Naiset, LR N2D

HuKu - SB Naantali   4 - 3

Leaf

Kauden viimeinen turnaus, vastassa HuKu

Naisten II divisioonan päätös pelipäivä, johon lähdettäessä sarjan kärkipaikka ei ollut enää omissa käsissä ja teoreettisestikin olisi edellyttänyt muiden ristiin pelaamisia. Pääsyä nousukarsintaan ei siis enää odotettu, jos oli koskaan odotettukaan sillä sarjasijoitus joukkueella oli parempi mitä ehkä moni oli kauden aluksi ajatellut.

Kaikesta huolimatta päivän ensimmäinen peli HuKua vastaan päättyi niukkaan yhden maalin tappioon, joka tarkoitti sitä, että sarjasijoitukseksi oli tulossa kolmas sija.

Allekirjoittanut ei paikalle päässyt, joten kerrataan vain pisteille päässeet

1-0 Venja Pönni Pia "piiu" Vainion syötöstä maalittoman ensimmäisen erän jälkeen. Erään vastus teki vielä kaksi maalia, joten kolmanteen lähdettiin maalin taka-ajo asetelmista.

37 minuutin jälkeen Annit toivat Naantalin tasoihin Lehtonen tekijänä ja Lehto syöttäjänä. Minuutti tästä ja HuKu meni taas edelle. 39 minuutin jälkeen Eveliina "eevi" Lehtinen Matilda "matte" Kallion syötöstä toi Naantalin vielä toistamiseen tasoihin, mutta 42 minuutin kohdalla HuKu sinetöi 3-4 voiton.