PSS - SB Naantali   8 - 6

Aurora

Loppunousu ei riittänyt

Ei pisteitä Porvoosta❌

Edari kärsi eilen tiukan taistelun jälkeen tappion Porvoossa luvuin 8-6. Ottelun ensimmäinen erä oli molemmin puolin hyvin varovainen, jonka seurauksena ensimmäiselle erätauolle mentiin isäntien 2-1 johtoasemassa. Toisessa erässä kuitenkin pelin tempo kasvoi ja tilanteita alkoi syntyä molemmissa päissä. Porvoolaiset olivat kuitenkin tehokkaampia omissa paikoissaan ja korjasivat pisteet tästä taistosta.

Tällä kertaa ottelua perkaamassa jälleen tasaisen ja hyvän ottelun pelannut Janne Lenkkeri! 🗣

🎤Mitkä mietteet pelistä?

💬Päällimmäisenä harmitus. Ei ollut leidi Forttuuna Naantalin auringon puolella maalipaikoissa sateisena lauantai iltana. Pienet marginaalit ja maalinteon tehokkuus tänään vastustajalle. Ehdottomasti voitettavissa ollut ottelu.

🎤Mitä hyvää jäi vietäväksi runkosarjan huipentavaan Steelers -otteluun?

💬Hyvä esitys kuitenkin joukkueelta eikä ole syytä painaa päätä pensaaseen. Länsirannikon auringon alla luvassa ensi lauantaina uusi tsäänssi ja mukaan Porvoon sateista otetaan taistelutahto ja voitettu viimeinen erä.

Kiitos Janne! Edarin runkosarja huipentuu tulevan viikon lauantaina 2.3., kun Steelers saapuu vieraaksi Leaf Areenalle! Nähdään silloin siellä! 🫵🏼