11.00
Naiset, Suomen Cup

SB Naantali - SBS Wirmo edustus

HaNi halli

Wirmon maalissa oma koira puri kun meidän Hanna teki heti maalin. Erän puolivälissä Janina Sirola tasoitti Venla Pönnin syötöstä ja Naantali hallitsee tällä hetkellä. Siitä huolimatta Wirmo siirtyy 2-1 johtoon ajassa 14.39

Hyvää peliä meiltä edelleen ja katsomossakin todettiin että tåmän näköisestä salibandystä voisi jo maksaakin. Naantalin maalissa Paula Partinen torjunut varmasti. Erä edennyt jo yli puolivälin ja vaikka hienoista wirmon hallintaa ollutkin niin nähtiin heiltäkin pitkä päätyyn purku.

Kolmannessa wirmo tiivisti kahteen kenttään ja peli vahvasti naantalin päässä, joka johti 3-1 lukemiin. N1 näytti kyntensä ja Micaela Mikke Sirola Ida Mäkisen syötöstä Naantalin ensimmäisessä erän hyökkäyksessä 6 minuutin jälkeen kavensi 3-2. Wirmon läpiajosta kuitenkin 8 minuutin kohdallla 4-2 ja hetkeä myöhemmin pyörityksen päätteeksi 5-2.

Peli päåttyi 6-2 Wirnolle Naantalin viimeisten sekuntien rummutuksesta huolimatta. Vahvaa peliä meiltä👍 kahta sarjatasoa ylempänä pelaavaa joukkuetta vastaan. Seuraava ottelu siis 15.45.