SB Naantali - KalvKe

HaNi halli

Suomen Cup ja päivän toinen peli

Päivän toinen peli käsillä ja vastaan meille tuntematon Kalvke. Voitolla kolmas peli iltaan

Maalissa aloittaa Mia Suominen. Kalvke aloitti vahvasti, mutta Naantalin 1-1 tasoituksen jälkeen peli ollut meidän hallussa kun 1. erä on ehtinyt puoleen väliin. Naantalin maalin teki Micaela Mikke Sirola Susanna Suski Meklinin syötöstä.

Edelleen ensimmäisessä N1 2-1 johtoon Elli Pirkkaman kulma aloituksesta Jasmin Ruusolan suoralla vedolla. Kalvke kuitenkin nousi tasoihin vaikka erä meidän hienoisesti olikin.

Toinen erä oli tasaista, Naantali ei saanut parasta peliään esiin vaan tuntui hieman odottelevalta. 2-2 lukemista siis kolmanteen ja ratkaisevaan. Ajassa 3.05 tekemällä tehty pallon kiertäessä pelaajalta toiselle kunnes Noora Laineen syötöstä Janina Jani Sirola upotti 3-2 johtomaalin. 11.33 pelikellossa ja vastustaja yksin läpi tasoittaen 3-3. Loistavasti torjunut Mia Suominen ei maalille voinut mitään.

Uskomaton loppu Venla Pönni lähti juoksemaan kohti vastustajan maalia Janina Sirola näki tämän ja heitti pitkän kentän poikki jonka Venla ohjasi yhdellä kosketuksella sisään. 4-3 Naantalille 10’sekkaa ennen loppua. Voitto meille väsyneenä ja vastaan jo tunnin päästä ykkösen Nystars