Naiset, LR N2D

SB Naantali - HuKu

Nouste Areena

2 Div. 1. sarjakierros päättyi piikkipaikalle

Vaikkakin itse ottelussa tuli lunta tupaan. Ei se nyt kovin huono peli meiltä missään nimessä ollut, mutta edellinen voitto tuntia aiemmin piti ehkä kylläisenä ja vastaan asettunut HuKu pelasi päivän ensimmäisen pelinsä ja oli terävämpi ja voitonhaluisempi.

HuKu tuli peliin todella voimalla ja hallitsi selvästi ja olikin jo siirtynyt ensimmäisen 10 minuuttisen aikana kahden maalin johtoon. Erän toisella puoliskolla N1 pääsi peliin koko ajan paremmin mukaan ja Micaela "mikke" Sirola kavensikin Anni Lehdon syötöstä.

Toisen erän alku oli taas selvästi HuKun hallintaa vaikka sitten ajassa 25.36 Elli Pirkkama pöllytti vastustajan yläpesään Venla Pönnin syötöstä pelin tasoihin. Naantalin maalilla debytoinut Meiju Monnonen ja piti ottelun tasoissa toiselle erätauolle mentäessä.

Kolmannessa HuKu kuitenkin oli terävämpi ja teki pari tosi nopeaa maalia ja vielä kolmannenkin. Pelin ollessa jo 2-5 Micaela "mikke" Sirola nosti hetkeksi tunnelman Naantalin aitiossa Susanna "suski" Hantulan syötöstä, mutta 3-5 kavennus jäi lyhyeksi lohduksi sillä vain 20 sekuntia myöhemmin HuKu niittasi loppulukemiksi 3-6.

Naantalin peli oli tänään hieman pehmeää oman maalin edessä, toisaalta edellisessä pelissä hieman palautetta saanut Eveliina "eevi" Lehtinen pelasi ehdottomasti kauden parhaan pelinsä, blokkasi urakalla ja antoi varmoja syöttöjä.

N1 ei ollut ottelussa terävimmillään joskaan ei huonokaan, voitonnälkä oli vastustajalla suurempi. Jokatapauksessa kun 2. divarin ensimmäinen kierros saatiin päätökseen on N1 hieman yllättäen paalulla. Paljon on vielä pelaamatta ja sarja on äärettömän tasainen, mutta otetaan tästäkin välituloksesta ilo ja kunnia irti koska se joukkueelle kuuluu. Hyvällä pelillä jokainen sarjan joukkue ja peli on voitettavissa, toisaalta jollei olla riittävän hereillä, myös hävittävissä.