Miehet, Länsirannikon 2.div

SB Naantali - Ruoska  7 - 8

Nouste Areena

Ruoska viuhui yhden kerran enemmän

Naantali kärsi jälleen tappion, kun Ruoska oli parempi yhden maalin verran. Edari aloitti pelin vahvasti, ja ensimmäiselle erätauolle mentiinkin 4–1 johdossa. Toisessa erässä Edari meni jo 5–1 johtoon, mutta sen jälkeen koitti synkkä hetki ja Ruoska rankaisi kolmesti puoleen minuuttiin. Ottelun aikana Robin Mattila oli haluttu juttukaveri niin vastustajien, tuomareiden, kuin myös katsojien toimesta, joten päätimme antaa hänelle täyden Bingon ja ottaa hänet vielä mediankin eteen.

Miten kuvailisit pelin kulkua? 🎤

💬Eka erä hyvää sählyä, miehet ja pallo liikkui mukavasti. Toisessa erässä Ruoska nosti karvausta ja otti pelivälinettä enemmän hallussa. Loppuun saatiin kirivaihde päälle, mutta tarvittavat pussit jäi tekemättä.

Mitä toisessa erässä tapahtui? 🎤

💬Toiseen erään tuli musta hetki ja vastustaja nakutti kolme maalia puoleen minuuttiin pahasta maalintekosektorista. Harmittavat nukahdukset ja Ruoska pääsi peliin mukaan.

Edarin pelit jatkuvat vieraissa 5.11. kun vastassa on SB Hirvensalo.