SB Naantali - Afc Campus  9 - 4

Nouste Areena

Campus kaatui vuoden avauksessa

Edari voittaa 9–4!

Olipahan taas sählypeli! Ensimmäisessä erässä Edari otti tuntuvan johtoaseman ja erätauolle mentiin 4–1 lukemissa, mutta tällä kaudella tutuksi tullut toisen erän synkkä hetki teki paluunsa ja Campus nousi jo maalin päähän, mutta Edari otti opikseen viime kerrasta ja hoiti ottelun nimiinsä. Kiitos Campus hyvästä ja viihdyttävästä ottelusta!

Peli oli hyvä esitys koko joukkueelta, niin hyökkäyksellisesti, kuin puolustuksellisestikin. Atte Pohjaranta kirjautti komeat 2+2 tehot ja tarjoili pieniltä lapsilta kiellettyä materiaalia Edarin viimeisen maalin syötön muodossa, josta Joonas Salo tälläsi hatullisen täyteen! Hyökkäyspäässä oli monia muitakin onnistujia, kuten kohta ääneen pääsevä tänään debyytin Edarissa tehnyt Aatu Koivisto! Puolustuspäästä on nostettava Jesse Laaksosen vahvat isännän otteet, sekä upea tarjoilu Aatun toiseen maaliin, mutta nyt asiaan! Haastattelut ovat tehneet paluun ja nyt äänessä Edarin uusi hymypoika Aatu Koivisto!

🎤Kuvaile peliä ihan lyhyesti.

💬Ensinnäkin tärkeet pisteet kotiin ennätysyleisön edessä! Lähdettiin peliin todella raikkaalla jalalla, eikä vastustaja pysynyt perässä. Toisessa erässä päästettiin kaveri vähän turhaan peliin taas mukaan oman hölmöilyn myötä, mutta kyettiin viemään homma maaliin kunnialla

🎤Mitkä oli fiilikset ennen pelin alkua?

💬Kyllä täytyy sanoa, että vaikka on kaikki junnu SM-sarjat koluttu läpi ja kovissa peleissä päässyt pelaamaan, niin aika jännittyneet fiilikset oli ennen peliä ja nimenomaan positiivisella tavalla.

🎤Pääsit maalien makuun heti ekassa ottelussa, nähdäänkö näitä lisää?

💬Kyllä nähdään ja eiköhän se kuuluisa viulukin vielä soi!

🎤Jos pitäisi kuvailla ensimmäisen maalisi kauneutta yhdellä julkkiksella olisiko se:

A Kuin Kim Kardashian

B Kuin Scarlett Johansson

C joku muu?

💬Olihan se hiukan ruskea, mutta nehän niitä kauneimpia on joten vastaan B: Scarlett Johansson!

Edari on ensiviikolla jälleen iskussa, kun se matkustaa Nousiaisiin Ryhdin vieraaksi! 🎉