Kore - SB Naantali   5 - 7

Pyroll Areena

Suomisarjaan kaudelle 2023-2024

SE ON VARMAA! 🔥

SB Naantalin miesten edustusjoukkue pelaa kaudella 2023–2024 Suomisarjaa! Eilen Edari matkusti toiseen kohtaamiseensa Kotkan Reippaan vieraaksi Pyroll Areenalle ja lunasti itselleen tämän tiketin ylöspäin 5–7 voitolla! Suoritetaan taas virallisuudet ensin alta pois ennen, kuin ruvetaan hempeilemään ja puhumaan kaudesta. 💥

Ottelun alku oli jälleen ehkä hieman jännittynyt, mutta kaikki raukesi, kun Stan Adamus tykitti Edarin ensimmäisen erän loppupuolella johtoon! Ottelu oli pääsääntöisesti kaksi ensimmäistä erää Edarin vahvaa hallintaa ja onnistui se pitämään kotkalaiset hyvin poissa maalintekopaikoilta. Kuitenkin kolmannen erän ensimmäisellä kympillä tuntui kaikki pomppivan suoraan vastustajan lapaan ja kampesivatkin he itsensä ensimmäistä kertaa ottelussa johtoasemaan. Kuitenkaan Edari ei tästä lannistunut vaan laittoivat taas uuden vaihteen silmään ja tasoittivat ottelun ylivoimalla Jesse Aittalan päivän toisella osumalla! Muutamaa minuuttia myöhemmin Joonas Salo karkasi laidasta läpi ja upotti ottelun voitto-osuman! Alle minuuttia myöhemmin Veikka Nurmio iski illan viimeisen ja varmisti näin Naantalin voiton! 🎉

Nyt kun itse pelistä alkaakin olemaan hetki ja kotimatkasta, sekä juhlinnoista on selvitty onkin hetki istua alas, hengähtää ja miettiä tätä kautta. Tuskinpa kukaan viime marraskuussa olisi uskonut, että tämän kauden tarina tulee päättymään vielä näinkin hohdokkaasti. Kausi oli oikeastaan aikamoinen vuoristorata. Välillä oli iloa, välillä pettymyksiä, mutta aina oli joukkue. Alkukauden ongelmat selvitettiin yhdessä ja kun palaset alkoivat loksahdella paikoilleen, syntyi juna, joka ei suostunut pysähtymään. Joulukuun alusta tähän päivään 14 ottelua, 13 voittoa, kymmenen ottelun voittoputki, sekä tiketti ylemmälle sarjatasolle. Huikea nippu!🤩

Mediatiimi haluaa kiittää teitä kaikkia joukkueen puolesta kuluneesta kaudesta! Kiitos kannattajat! Kiitos juniorit, jotka olette käyneet peleissä kannattamassa meitä! Kiitos sponsorit! Kiitos seuran toimihenkilöt! Kiitos koutsit, huoltajat sekä joukkueen johto! Kiitos jokaiselle, joka on mahdollistanut tämän kauden! Kiitos siis just sulle!🫵🏻💙

Nyt onkin hetki aikaa ottaa happea ja sen jälkeen suunnataankin katseet jo tulevaan! Mediatiimi ottaa myös mahdollisesti pienen henkäisyn tähän kevääseen ja palaa takaisin sorvin ääreen, kun on jotain järkevää sanottavaa!👋🏻