14
LOK
10.00
Naiset, N2D

Nystars 2 - SB Naantali   

Pohitullin koulu

Kauden kolmas sarjapeli Ugissa

Aamupeli Ugissa. Siinä missä kauden avaukseen saimme tavoitteen mukaisesti juuri kolme kenttää, niin nyt flunssat ym. rajoittivat kenttäpelaajien määräksi 11. Onneksi molemmat veskat pelikunnossa.

Mattoa ei Pohitulliin ole levitetty, joten parketilla nytkin pelataan. Muokatuilla kokoonpanoilla alkuihmetyksen jälkeen Naantalin peli alkoi kulkea ja kuvassa Noora Laine siirtää meidät reilun parin minuutin jälkeen maalin johtoon. Syötön antoi Matilda matte Kallio. Tätä seurasi pelissä vaihdikkaampi jakso kunnes N1:n pakisto sai sopivasti rauhoitettua pelinkulkua. 13 min. jälkeen yllärihyökkääjä Eveliina eevi Lehtinen vei meidät 2 maalin johtoon Susanna suski Meklinin syötöstä. Erän lopussa Nystars kuitenkin kavensi tauolle 1-2 lukemat.


Toisessa erässä meillä ”paha-Jasu” otti kaksi jäähyä vastustaja kerran ja meillä oli vielä yksi rankkari ilman tulosta. Nystars nosti tempoa ja pelasi fyysistä peliä tokassa. Maaleja ei nähty.

Kolmas erä alkoi meiltä alivoimalla, mutta siitä selvittiin. Noora teki toisensa Aino Vainion syötöstä, mutta Ugilaiset kavensivat ajassa 8.18. Naantali rakentaa hyviä nopeita hyökkäyksiä, mutta ugi painaa vahvasti. Erittäin jännää ja fyysistä peliä loppuun asti, mutta tiukk 2-3 voitto meille.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista