SB Naantali - Fosu  11 - 5

Leaf Areena

Voitto Suuppareista kahden erän hyvällä pelillä

Pisteet kotiin! 🔥

Edari voittaa FoSun ja ottaa kauden toisen voittonsa luvuin 11-5! Ottelun ensimmäinen erä tarjosi aihetta juhlaan, kun Edari karisti selästään pienoiset maalinteon ontumiset ja latoi ennen ensimmäistä erätaukoa 6-1 lukemat. Toinen erä olikin sitten hieman vaisumpi esitys, kun erän kaikista kolmesta maalista vastasikin vierasjoukkue. Kolmannessa erässä FoSu onnistui kampeamaan itsensä jo maalin päähän, mutta tämän jälkeen Edari löysi ensimmäisen erän ruutitynnyrinsä oletettavasi jostain pallokassin ja lääkintälaukun välistä ja otti ottelun lopputuloksen omiin käsiinsä.💥

Ottelua tänään perkaamassa ottelun kovin pistelinko 3+1 tehot nakutellut Veikka Nurmio!🗣

🎤Mitkä mietteet pelistä?

💬Peli oli todella kaksijakoinen, että meiltä kaksi loistavaa erää ja siihen kuitenkin väliin osui kauden huonoin erä. Onneksi tänään riitti kaksi loistavaa erää voittoon ja hienoa aina auttaa omaa joukkuetta voittamaan maaleilla.

🎤Mitä hyvää ottelusta jäi vietäväksi ensiviikkoon?

💬Ensi viikolle hyvää jäi itseluottamuksen kasvu joka jätkälle kun maalinteko on ollut hieman hankalaa lähiaikoina. Myös peli näytti ensimmäisessä ja vikassa erässä loistavalta, että pitää pystyä reenaamaan niin, että pelataan koko peli niin!