Perhesäbä alkanut vauhdilla
Julkaistu: 09.10.2023 09.03

Perhesäbä alkanut vauhdilla

Sunnuntai-aamuissa virkeästi ylösnousseet vanhempi-lapsi pelurit ovat kokoontuneet tälle syksylle jo kolmesti Maijamäelle harjoittelemaan reikäpallon perusteista. Ensimmäisellä kerralla ulkona pidetyn luistelutreenin jälkeen parketille siirtyneessä porukassa on ollut mukana tähän mennessä noin 10 perhettä, mutta mukaan mahtuu ja ehtii vielä hyvin. Nuorimmaiset pelurit täyttävät tänä vuonna kolme ja paikalla saa vierailla myös isompia sisaruksia seuran juniorijoukkueista.

Tavallisella pelailukerralla tutustutaan salibandyyn lajina ja saadaan kokemuksia aivan tavallisista pallopelien taidoista, kuten pallon kuljettamisesta, mailasta huolehtimisesta ja ohjeiden mukaan toimisesta. Perhesäbässä annetaan aikuisillekin mahdollisuus saada hikeä pintaan, ajoittain myös vähän enemmänkin.

Onnekaat vapaaehtoiset ovat myös päässeet maistamaan jo maalivahtina olemista ja peliliivien pukeminenkin alkaa sujua jo reippaasti. Uusille tutustujille löytyy mailoja sekä suojalaseja seuralta, joten ensimmäisille kokeiluille ei tarvita sisäkenkiä ja juomapuolloa enempää.

Ilmoittautumisen ohjeet löytyvät täältä. Perhesäbä alkaa!