Perhesäbä alkaa taas!
Julkaistu: 21.09.2022 16.35

Perhesäbä alkaa taas!

Perhsäbän kevätkausi alkaa sunnuntaina 8.1!

Perhesäbä on tarkoitettu perheen pienimmille pelaajille yhdessä oman, tärkeän, aikuisen kanssa. Perhesäbään voi osallistua vaikka koko perheen voimin. Perhesäbä sopii jo 3-vuotiaille, mikäli innostusta reikäpallon perässä kirmaamiseen löytyy. Harrastus toimii hyvänä ponnahduslautana seuran pienimpien junioreiden joukkueisiin. Perhesäbä on hyvä vaihtoehto myös lapsille, jotka ovat vielä arkoja treenaamaan ilman aikuista tai tarvitsevat muuten oman aikuisen tukea. Perhesäbän tavoite on sytyttää pienten pelureiden säbäkipinä ja kannustaa perheitä liikkumaan yhdessä.

Perhesäbä harjoittelee kerran viikossa,
sunnuntaisin klo 9-10, Maijamäen Liikuntahallilla. Kokoontuminen sisäpihan ovella klo 8.50.
Mukaan tarvitset aikuisille ja lapsille sisäpelikengät, säbämailat, suojalasit (lapsille pakolliset), sekä juomapullot. Maijamäessä on lainattavissa muutamia mailoja ja laseja lapsille.
Perhesäbä maksaa 20 euroa / kausi / perhe. Huomaathan, että jokaisen perheen on itse huolehdittava omista tapaturmavakuutuksistaan.
Toimintaan saa tulla tutustumaan kaksi kertaa maksutta.

Mikäli perheenjäsenillä ei vielä ole tapaturmavakuutuksia, voi ne hommata Salibandyliitolta Suomisportin kautta.
Suomisport.fi
Aikusille; harrastepelipassi vakuutuksella 15 € (lisenssin osuus 6 €).
Lapsille; säbäkipinäpelipassi vakuutuksella 28 € (lisenssin osuus 19 €).
Suomisporttiin kirjaudutaan/rekisteröidytään vanhemman tiedoilla, jonka alle huollettavat lisätään.
HUOM! Perhesäbä EI tarvitse lisenssiä eli mikäli perheellä on jokin muu tapaturmavakuutus, joka korvaa haaverit perhesäbässä, ei lisenssiä yksinään tarvitse ostaa Suomisportista.

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä, ilmoittautuminen linkistä ei vielä sido maksuun, jos 2 kerran jälkeen päättääkin lopettaa.



Seuran uusimmat